معرفی مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه
با توجه به نقش و اهميت کارآفرينی در توسعه اقتصادی کشور و لزوم پرداختن دانشجويان و دانش آموختگان دانشگاهی به فعاليت های کارآفرينانه به جای جست و جوی اشتغال در سازمان های موجود، سیاستگذاران و برنامه ريزان وزارت علوم، تحقيقات و فناوری را بر آن داشت که در اواخر سال ۱۳۷۹ طرح توسعه کارآفرينی در دانشگاه های کشور (کاراد) را تدوين نمايد. مسئوليت اجرايی این طرح در دانشگاه آفاق به عهده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گذاشته شد و اين مرکز رسماً فعاليت خود را آغاز نموه است که در آن شرکت کنندگان هماهنگی های لازم را جهت انجام فعاليت های آينده و همچنين بررسی و تصويب طرح ها و کارگاه های تقاضا شده می پردازند.
نتيجه اين جلسات بررسی و تصويب طرح و کارگاه آموزشی در طول سال می باشد که بسياری از آن ها تاکنون به انجام رسيده و گام های مؤثری در زمينه رشد تفکر کارآفرينی در دانشگاه آفاق برداشته شده است.
چشم انداز (آرمان) مركز :
مركز كارآفريني دانشگاه آفاق مصمم است با برخورداري از تجربه و توان علمي اعضاء هيأت علمي و پتانسيل دانشجوئي، ساختار منعطف و فناوري كارآمد، يكي از مراكز سرآمد در منطقه در زمينه آموزش، ترويج و مشاوره كارآفريني باشد، به گونهاي كه دانش آموختگان دانشگاه آفاق كارآفرين بوده و در جهت توسعه فنآفريني و اقتصاد دانش بنيان گام برداند.
شرح وظایف:
- حمایت از کارگاه های کارآفرینی
- برگزاری جلسات کارآفرینی
- آموزش مدرسین دانشگاه
- حمایت از طرح های پژوهشی کارآفرینی دانشجویی
- همکاری با رسانه ها جهت تبلیغ و آموزش کارآفرینی
- افزایش آگاهی دانشجویان در خصوص کارآفرینی
- ارائه مشاوره در خصوص طرح کسب و کار
- عقد تفاهم نامه با سازمان ها (همانند صنایع دستی) جهت حمایت از کارآفرینی
- انجام سایر امور محوله از سوی مقام مافوق
- ساماندهی شرکتهای دانش بنیان دانشگاهی
- مشاوره دانشجویان و اعضای هیات علمی جهت تاسیس شرکتهای دانش بنیان