علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
مقالات

1- مقایسه تاثیر سطوح مختلف اینولین و شکر بر بقای باکتری های اسید لاکتیک و مشخصات حسی ماست در دمای یخچال

نویسندگان: علی احسانی - سیده سمانه نقیبی - پرستو جعفر زاد داش آغول

سال انتشار ۱۳۹۴

محل انتشار: سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار.

http://www.civilica.com/Paper-NACONF03-NACONF03_506.html 

2- بررسی فاکتور های موثر بر قابلیت زنده مانی باکتری های پرو بیوتیکی در بستنی

سال انتشار ۱۳۹۴

محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست

نویسندگان: رقیه اشرفی یورقانلو - علی احسانی - ندا جوانمرد - نگین حسن پور طسوجی

http://www.civilica.com/Paper-ASECONF01-ASECONF01_070.html 

3- بررسی مروری تولید آنزیم پکتیناز از ضایعات مرکبات با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر

سال انتشار ۱۳۹۴

محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

نویسندگان: رقیه اشرفی یورقانلو - یعقوب جعفری خطایلو - هیمن شیخی علی احسانی

http://www.civilica.com/Paper-ICSDA02-ICSDA02_197.html 

4- کاربردهای آب پنیر در صنایع غذایی

سال انتشار ۱۳۹۴

محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی

نویسندگان: آزیتا نعمتی - الهام لطفی

http://www.civilica.com/Paper-ICARA01-ICARA01_236.html 

5- کاربردهای آب پنیر در صنایع غذایی

سال انتشار ۱۳۹۳

محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

نویسنده: آزیتا نعمتی

http://www.civilica.com/Paper-MILKFDO02-MILKFDO02_057.html 

6- هیدرولیز آنزیمی پرمیت

سال انتشار ۱۳۹۳

محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

نویسندگان: آزیتا نعمتی - محمد علیزاده - زهرا قاسم پور

http://www.civilica.com/Paper-MILKFDO02-MILKFDO02_102.html 

7- فناوری خلأ و کاربردهای آن

سال انتشار ۱۳۹۲

محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی

نویسنده: آزیتا نعمتی

http://www.civilica.com/Paper-FSS03-FSS03_156.html 

8-  اسید فیتیک و کاهش اثرات نامطلوب آن در نان

سال انتشار ۱۳۹۲

محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی

نویسنده: آزیتا نعمتی

http://www.civilica.com/Paper-FSS03-FSS03_217.html 

9- بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک

سال انتشار ۱۳۹۵

محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی

نویسندگان: دکتر رسول پیرمحمدی - رقیه اشرفی یورقانلو - دکتر محمد یار حسینی - میلاد کاکه محمدی

http://www.civilica.com/Paper-ICESCON03-ICESCON03_033.html 

10- سین بیوتیک و اثرات مفید آن بر سلامتی

سال انتشار ۱۳۹۴

محل انتشار: اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: رقیه اشرفی یورقانلو - میلاد کاک محمدی

http://www.civilica.com/Paper-ASCONF01-ASCONF01_052.html 

11- بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی

سال انتشار ۱۳۹۳

محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا

نویسندگان: ساحل گلبندی - رزاق محمودی

http://www.civilica.com/Paper-IRANQMS01-IRANQMS01_028.html 

12- Development of a colorimetric pH indicator based on bacterial cellulose nanofibers and red cabbage (Brassica oleraceae) extract

Simin Pourjavahera, Hadi Almasib, , , Saeed Meshkinia, Sajad Pirsab, Ehsan Parandi.

Carbohydrate Polymers

Volume 156, 20 January 2017, Pages 193–201.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0144861716310815.


13-  مقایسه تاثیر تیمارهای حرارتی و غیرحرارتی بر روی بار میکروبی و ترکیبات تغذیه ای نوشیدنی تخمیری کومبوچا در طول نگهداری

سال انتشار: 1395

محل انتشار: نخستین سمینار شیمی کاربردی ایران

نویسندگان: سیما کریملو- هادی الماسی

14- نوشیدنی تخمیری کومبوچا: روش های تولید، خواص تغذیه ای و درمانی و عوامل موثر در حفظ کیفیت و ماندگاری
سال انتشار: 1394

محل انتشار: سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

نویسندگان سیمین پورجواهر، سیما کریملو، احسان پرندی، هادی الماسی، محسن زندی

15- بسته بندهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، ویژگی‌ها و کاربردها

سال انتشار: 1394

محل انتشار: سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

نویسندگان: سیمین پورجواهر، سیما کریملو، احسان پرندی، هادی الماسی، سجاد پیرسا

16- بیوسنسورها و کاربرد آن‌ها در شناسایی کلیفرم‌ها

سال انتشار: 1394

محل انتشار: سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

نویسندگان: سیمین پورجواهر، سیما کریملو، احسان پرندی، هادی الماسی، سجاد پیرسا

17- مقایسه تاثیر تیمارهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف بر بار میکروبی و ترکیبات تغذیه ای نوشیدنی کومبوچا در طول نگهداری

سال انتشار: 1395

محل انتشار: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: سیما کریملو، هادی الماسی، سعید مشکینی

18- تاثیر اسانس رزماری و استات سدیم در بهبود پوشش کربوکسی متیل سلولز (CMC) و افزایش مانده گاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت شرایط یخچالی

سال انتشار: 1395

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی واولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی و محصولات ارگانیک در ایران

نویسندگان: علی احسانی، سعید مشکینی، سیده سمانه نقیبی، الناز سعید عصر

19- ردیابی جمینی ویروس ها از مزارع لوبیای استان آذربایجان شرقی

سال انتشار: 1395

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی

نویسندگان: سونیا فیروزی . سویل نعمت¬اللهی، مینا راستگو.

20- اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس پلی پیرول- اکسید روی

سال انتشار: 1396

محل انتشار: مجله علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: سجاد پیرسا، شیوا قارونی هادی الماسی، رسول پیرمحمدی، احمد پورستار مرجانی

21- مطالعه تأثیر بسته بندی فعال حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر روی خواص شیمیایی و بار میکروبی دانه‌های انارآماده مصرف

سال انتشار: 1395

محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی و کارآفرینی- دانشگاه تربیت مدرس تهران

نویسندگان: معصومه خادم، هادی الماسی، سعید مشکینی

22- اثرات پوشش خوراکی کیتوزان با اسانس های دارچین و آویشن بر ویژگی های فیزیکی و حسی خرچنگ دراز آب شیرین در دمای یخچال

سال انتشار: 1396

محل انتشار: کنگره ملی شیمی و نانو شیمی از پژوهش تا توسعه ملی

نویسندگان: محیا طاوسی، سعید مشکینی، احسان مقدس کیا

23- مقایسه تاثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز

سال انتشار: در نوبت چاپ

محل انتشار: مجله علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: یعقوب جعفری، هادی الماسی.

24- مهار کپک دوغ گرمادیده توسط باکتریهای پروبیوتیک

سال انتشار: 1396

محل انتشار: اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی  و گردشگری ایران

نویسندگان: محمد مهدی مظهری، محمد علیزاده خالد آباد.

25- تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی چندین عصاره گیاهی روی فیلم های خوراکی بر پایه پروتئین

سال انتشار: 1395

محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری.

نویسندگان: هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو، احسان مقدس کیا، ساره صالحیان.

26- بررسی اثر اسانس خوشاریزه بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر کازئینات سدیم

سال انتشار: 1396

محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران.

نویسندگان: هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو، احسان مقدس کیا.

27- Synthesize of Polylprole-ZnO nanocomposite on the bacterial cellulose film and study antioxidant and electrical resistance properties.  

سال انتشار: 1396

محل انتشار: کنگره ملی شیمی و نانو شیمی از پژوهش تا توسعه ملی.

نویسندگان: توحید شموسی، سجاد پیرسا، احسان مقدس کیا.

28- Development of active film based on bacterial cellulose nanofibers modified by conductive Polypyrole and ZnO nanoparticles.

سال انتشار: در دست چاپ

محل انتشار: Journal of food process engineering.

نویسندگان: Sajad Pirsa, Tohid Shomoosi

29- مطالعه فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر روی ویژگی های شیمیایی، میکروبی و تغذیه ای دانه‌های انارآماده مصرف در طول نگهداری سرد

سال انتشار: 1396

محل انتشار: نشریه پژوهش های صنایع غذایی دانشگاه تبریز

نویسندگان: معصومه خادم، هادی الماسی، سعید مشکینی

30- کاربرد نانو کامپوزیت های پلیمری و نانو ذرات و نانو کامپوزیت های نقره و مس در بسته بندی مواد غذایی

سال انتشار: 94

محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: احسان پرندی، سیمین پورجواهر، جواد اسمعیلی، معصومه خادم، سیما کریملو

31- مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

سال انتشار: 94

محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: احسان پرندی، سیمین پورجواهر، معصومه خادم، ندا بهلول داننده، سیما کریملو

32- مروری بر انواع بسته بندی های فعال در صنایع غذایی

سال انتشار: 94

محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: احسان پرندی، سیمین پورجواهر، جواد اسمعیلی، معصومه خادم، سیما کریملو

33- ریزپوشانی یا میکروانکپسولاسیون در صنایع غذایی

سال انتشار: 94

محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: احسان پرندی، سیمین پورجواهر، جواد اسمعیلی، معصومه خادم، سیما کریملو

34- مروری بر ویژگی های پروبیوتیک متداول و وترکیب، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی

سال انتشار: 94

محل انتشار: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: احسان پرندی، سیمین پورجواهر، معصومه خادم، ندا بهلول داننده، سیما کریملو

35- ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاده از هیدروژل پلی وینیل الکل

سال انتشار: 95

محل انتشار: مجله علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: سجاد پیرسا، محمد مهدی مظهری

36- ارزیابی ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت هیدرولیزشده

سال انتشار: 95

محل اتشار: مجله علوم و صنایع غذایی ایران

نویسندگان: آزیتا نعمتی، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور

37- بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی خامه زده کم چرب

سال انتشار: 96

محل اتشار: سومین کفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

نویسندگان: شهره عزیزی، جعفر فرضی

38- The effect of extracted salt from Urmia lake on the growth, Beta-Carotene and chlorophyll a content of halophilic alga

Indexed in ISI

Journal: Turish journal of fisheries and aquatic sciences

Authors: Mojtaba fathi, saeed meshini, roya nadiri

39- The structure of the total graph of the ring Z_n, for n=p^t,2p,pq

Author: Sadegh mohammadikhah

سال اتشار: 96

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی ریاضی: مهندسی پیشرفته با تکنییک های ریاضی

40- On the structure of the octonion matrices

Indexed in ISC

Journal: Journal of institute of science and technology volume 33. Issue. 2. 2017

Author: Mehdi jafari

41- A certain subclass of analytic functions associated with the quasi-subordination

Journal: Stud. Univ. BabeS-Bolyai Math. 62(2017), No. 4, 469-478

Authors: Parviz arjomandinia and hossein rahimpoor

42-مکانیزمی جهت تخصیص پهنای باند ماشین های مجازی مبتنی بر تخمین ترافیک در محاسبات ابری

نویسندگان: نیما شکوری، کامبیز مجیدزاده

سال انتشار: 96

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات

43-کاهش تاخیر گره مبتنی بر یک پروتکل مسیریابی بهینه در اینترنت اشیا

 نویسندگان: حامد بابائی، کامبیز مجیدزاده

سال انتشار: 96

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات

44-رویکردی نوین جهت کاهش مصرف انرژی منابع در محاسبات ابری

نویسندگان: حامد بابائی، کامبیز مجیدزاده

سال انتشار: 96

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات

45-مقایسه اثربخشی زوج درمانی مبتنی بر عوامل مشترک با محتوای آموزه های اسلامی و بدون آن بر افزایش گفتگوی موثر زوجین

نویسندگان: رحمان مهدی نژاد قوشچی، اسماعیل اسدپور

سال انتشار: 96

محل انتشار: فصلنامه فرهنگی-تربیتی زنان و خانواده سال دوازدهم، شماره 41، زمستان 96

46-بررسی باغ ایرانی و کوشک های نه قسمتی در باغ

نویسندگان: مریم محسن حقیقی، سعید خوش نیت

سال انتشار: 96

محل انتشار: کنفرانس سالانه مهندسی عمران، معماری و توسعه مدیریت شهری

47- بررسی نور و رنگ در معماری سنتی ایران

نویسندگان: مریم محسن حقیقی، جواد شریف نژاد

سال انتشار: 96

محل انتشار: کنفرانس سالانه مهندسی عمران، معماری و توسعه مدیریت شهری

48- مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولین

نویسندگان: مریم محسن حقیقی، جواد شریف نژاد

سال انتشار: 96

محل انتشار: کنفرانس سالانه مهندسی عمران، معماری و توسعه مدیریت شهری

49-A note on the representation and definition of dual split semi-quaternions algebra

Author: Mehdi jafari

Year of publication: 2017

Journal: global journal of science frontier research: f mathematics and decision sciences

50-Susceptibility of tribolium castaneum (Herbst, 1797) larvae to essential oils of citrus reticulata Blanco fruit peels and the synergist, diethyl maleate

Authors: Seyed ali safavi and marzieh mobki

Year of publication: 2016

Journal: Biharean Biologist

51-Effects of L-ascorbic acid, bentonite and gelatin on clarification of apple concentrate and optimization with desirability function

Authors: Sajad pirsa and mohammad mehdi mazhari

Year of publication: 2017

Journal: Advance journal of food science and technology

52-مروری بر تکنیک های داده کاوی برای سیستم پشتیبانی تصمیم گیری سلامت با استفاده از داده های بیماری های کبدی، قلبی و دیابت

نویسندگان: مهدی مهرافروز، پریناز اسکندریان

سال انتشار: 96

محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی

53- مسیر یابی مبتنی بر Unicast جهت بهبود امنیت شبکه های حسگرهای بیسیم قابل شارژ

نویسندگان: مهدی مهرافروز، کامبیز مجیدزاده

سال انتشار: 96

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات

 

تقویم