اطلاعیه اولین مسابقه ملی کارآفرین آفاق

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه

با محوریت کارآفرینی و نوآوری برگزار می گردد.

مسابقه ملی کارآفرین آفاق به منظور توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان در راستای تحقق رسالت های دانشگاه کارآفرین و با هدف ترویج نوآوری، کارآفرینی و توسعه مهارت های کسب و کار به همت موسسه آموزش عالی آفاق و با مشارکت پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی – سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه – دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی – اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی – اداره کل تعاون کار و رفاه  اجتماعی استان آذربایجان غربی – شرکت شهرک­های صنعتی استان آذربایجان غربی  در 7 محور برگزار می شود. در این مسابقه برترین طرح و یا ایده شناسایی، ارزیابی و مورد حمایت قرار میگیرد. این مسابقه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا موقعیت فعلی طرح کسب و کار خود را به چالش کشیده و با گروه های همکار ارتباط و تعامل بهتری برقرار نموده و بتوانند در حوزه کسب و کار خود، اثربخشی بهتری را در جامعه داشته باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر فایل دفترچه راهنما پیوست مطالعه شود.

همچنین فایل ورود نمونه فرم شماره 1 به پیوست قابل دانلود می باشد.

جهت ارتباط با دبیر اجرایی مسابقه می توانیید با آقای سعید روئین تن به شماره 09104423578 تماس برقرا فرمائید.