اطلاعیه اولین مسابقه ملی کارآفرین آفاق

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه    با محوریت کارآفرینی و نوآوری برگزار می گردد.   مسابقه ملی کارآفرین آفاق به منظور توانمندسازي دانشجويان و دانش آموختگان در راستاي تحقق رسالت های دانشگاه کارآفرین و با هدف ترويج نوآوري، كارآفريني و توسعه مهارت هاي كسب و كار به همت موسسه آموزش عالی آفاق و با مشارکت پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی - سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه - دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی - اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی - اداره کل تعاون کار و رفاه  اجتماعی استان آذربایجان غربی - شرکت شهرک­های صنعتی استان آذربایجان غربی  در 7 محور برگزار مي شود. در اين مسابقه برترين طرح و يا ايده شناسايي، ارزيابي و مورد حمایت قرار ميگيرد. این مسابقه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا موقعیت فعلی طرح کسب و کار خود را به چالش کشیده و با گروه های همکار ارتباط و تعامل بهتری برقرار نموده و بتوانند در حوزه كسب و كار خود، اثربخشی بهتري را در جامعه داشته باشند.   جهت کسب اطلاعات بیشتر فایل دفترچه راهنما پیوست مطالعه شود.   همچنین فایل ورود نمونه فرم شماره 1 به پیوست قابل دانلود می باشد.   جهت ارتباط با دبیر اجرایی مسابقه می توانیید با آقای سعید روئین تن به شماره 09104423578 تماس برقرا فرمائید.