تور صنعتی بازدید از واحدهای زنجیره تولیدی شرکت اروم چکاوک (مرغ خوش‌پخت) برگزار شد


به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت معاونت پژوهش و فناوری، تور صنعتی بازدید از واحدهای زنجیره تولیدی شرکت اروم چکاوک (مرغ خوش‌پخت) برگزار شد. در این بازدید که با حضور جمعی از اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه صورت گرفت، شرکت‌کنندگان با روندهای مختلف تولید و فرایندهای پیشرفته در این واحد تولیدی آشنا شدند.

در ادامه این بازدید، جلسه‌ای با حضور آقای مهندس قاسمی، مدیرعامل گروه تولیدی اروم چکاوک، برگزار شد. در این جلسه، دو طرف به بحث و تبادل نظر پیرامون ایجاد همکاری‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی، مهارتی، و دانش‌بنیان پرداختند. هدف از این گفتگو، ارتقای توانمندی‌های علمی و عملی در هر دو بخش دانشگاه و صنعت و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین برای توسعه پایدار بود.

بر اساس توافقات انجام شده، مقرر شد که تیمی تخصصی تشکیل شده و موضوعات مورد نظر دو طرف در قالب یک تفاهم‌نامه همکاری، پیگیری و اجرایی شود. این همکاری مشترک می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای آموزش مهارت‌های مورد نیاز بازار کار و ارتقای دانش فنی دانشجویان فراهم کند و از سوی دیگر، شرکت اروم چکاوک نیز از دانش و تخصص دانشگاه در راستای بهبود فرآیندهای تولیدی خود بهره‌مند شود.

این رویداد، نقطه عطفی در مسیر تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور به شمار می‌آید.

💢روابط عمومی دانشگاه آفاق

ارتباط بیشتر با ما از طریق پلتفرم های آفاق👇👇👇
https://zil.ink/afagh.ac