دانشگاه و فراجا در مسیر علم آفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آفاق رئیس و برخی از اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه با سردار رحیم جهانبخش، فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی دیدار و گفت و گو نمودند.

در این دیدار رسول پیرمحمدی، رئیس دانشگاه آفاق با بیان اهم فعالیت های 15 ساله این دانشگاه گفت: پس از تحصیل دانشجویان پیگیر اشتغال و مطالبات بر حق آنان در زمینه کارآفرینی و اشتغال زایی هستیم و در سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان سال ” مهار تورم، رشد تولید نام گذاری شده است، بر آن هستیم که بیشتر در بخش تحقیق، پژوهش و تولید قدم نهاده و دانشجویانی با تحصیلات عالی در رشته های نیازمحور را تحویل جامعه تولید و اشتغال دهیم.

در ادامه این دیدار سردار رحیم جهانبخش، فرمانده انتظامی استان نیز با قدردانی از زحمات و فعالیت های ملی دانشگاه آفاق در زمینه های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی گفت: با کمک مجموعه دانشگاه آفاق می توان پایان نامه های هدف دار را در زمینه مشکلات اجتماعی و چگونگی رفع آنها را طرح و از ایده جوانان دانشجو در این زمینه بهرمند شد.

وی گفت: یکی از نیاز های جامعه هدف فراجا امروز تربیت و آموزش سربازان در رشته های نیاز محور بوده و می توان زمینه را در جهت همراهی و همکاری دانشگاه آفاق فراهم نمود و کارشناسان متخصص فراجا نیز می توانند در جهت آموزش های لازم اجتماعی با اساتید مجرب آن مجموعه در جهت آموزش سرباز متخصص تلاش کنند.

در ادامه این دیدار هریک از اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها نظرات تخصصی خود پرداختند.