این ملاقات که در فضایی صمیمی و نوروزی انجام گرفت، بر نقش دانشگاه در پیشرفت منطقه و اهمیت تعامل با نهادهای مذهبی برای ترویج ارزش های اسلامی و انقلابی تأکید داشت.
حاج آقا قریشی در این دیدار، با تقدیر از نقش تاثیرگذار دانشگاه در پیشرفت علمی و فرهنگی استان، بر لزوم همکاری هرچه بیشتر نهادهای علمی و دینی برای مقابله با چالشهای فکری و اجتماعی تأکید کردند. ایشان دانشگاه را قلب تپنده تحولات علمی دانستند و خواستار همراهی بیشتر دانشگاهیان با گفتمان انقلاب اسلامی شدند.
دکتر پیرمحمدی نیز با بیان اهمیت سازنده با نهادهای دینی، آمادگی دانشگاه را برای همکاری در پروژه های مشترک فرهنگی ،پژوهشی و اجتماعی اعلام کردند. ایشان بر این نکته تأکید داشتند که ترویج علم همرا با ایمان میتواند جامعه را در مسیر تعالی و پیشرفت قرار دهد.



💢روابط عمومی دانشگاه آفاق
ارتباط بیشتر با ما از طریق پلتفرم های آفاق👇👇👇
https://zil.ink/afagh.ac
|