نشست هم‌اندیشی ریاست ، اعضای بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه با فرمانده بسیج دانشجویی استان جهت تعمیق همکاری‌های علمی، فرهنگی و دانشجویی


در این نشست تخصصی، راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک بین دانشگاه و بسیج دانشجویی در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر پیرمحمدی در ابتدای این نشست با اشاره به نقش سازنده بسیج در پیشبرد اهداف دانشگاه، بر ضرورت تقویت این همکاری‌ها تأکید کرد و گفت: «بسیج دانشجویی به عنوان یک نهاد تأثیرگذار می‌تواند در ارتقای فضای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نقش آفرینی کند.»

دکتر محمدی، فرمانده بسیج اساتید دانشگاه نیز با بیان اهمیت ارتباط موثر بین اساتید و دانشجویان، به تشریح برنامه‌های مشترک پژوهشی و آموزشی پرداخت و اظهار داشت: «همکاری بین بسیج اساتید و دانشجویی می‌تواند منجر به خلق فرصت‌های نوین علمی و تربیتی شود.»

دکتر مکرم، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در ادامه با اشاره به نقش محوری دانشجویان در پیشبرد برنامه‌های دانشگاه، از آمادگی این معاونت برای حمایت از برنامه‌های مشترک با بسیج دانشجویی خبر داد و افزود: «معاونت دانشجویی از هر گونه ابتکار و برنامه‌ای که منجر به ارتقای سطح مشارکت‌های دانشجویی شود، استقبال می‌کند.»

دکتر نصیرزاده، فرمانده بسیج دانشجویی استان با تقدیر از حمایت‌های دانشگاه، به بیان برنامه‌ها و طرح‌های بسیج دانشجویی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداخت و خواستار گسترش این تعاملات شد.

💢روابط عمومی دانشگاه آفاق

ارتباط بیشتر با ما از طریق پلتفرم های آفاق👇👇👇
https://zil.ink/afagh.ac