هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برگزیده

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه آفاق، با حضور دکتر رسول پیرمحمدی (ریاست دانشگاه آفاق)، اعضای هیئت رییسه دانشگاه، دکتر عباس شفیعی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ارومیه، دکتر هادی الماسی (پژوهشگر یک درصد برتر جهان و رئیس بنیاد نخبگان استان) و جمع کثیری از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشجویان برگزار شد.

دکتر رسول پیرمحمدی، رییس دانشگاه آفاق ضمن خوشامدگویی در ابتدای این همایش گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر، حرکت های خوبی در جهت ارتباط صنعت و دانشگاه صورت گرفته است. وی اشاره کرد: به حمد الله دانشگاه آفاق، جزو اولین دانشگاه هایی غیر دولتی است که در این راستا قدم برداشته است.
رییس دانشگاه باتشریح فاصله بین منابع علمی و تجاری سازی علم و تبدیل دانش به محصولات فیزیکی گفت: این فاصله تنها می تواند با کمک توأمان دانشگاه و صنعت مرتفع شود. وی با تصریح بر اینکه تولید مقاله، لازمه و مقدمه قدم های بعدی است، گفت: تا چندی پیش، دانشگاه کار خودش را انجام می داد و صنعت کار خود را. ارتباط دانشگاه و صنعت، حلقه مفقوده بود که وجودش اتفاقا ضرورتی الزامیست. وی تصریح کرد: اگر این ارتباط اتفاق نیفتد و بین صنعت و دانشگاه، ارتباط تنگاتنگ و سیستماتیک نباشد، پیشرفت نخواهیم کرد.

سپس معاونت محترم پژوهشی و فناوری دکتر عبدزاده گزارشی از فعالیت‌ها و عملکرد این حوزه ارائه داد. دکتر عبدزاده، معاونت پژوهشی و فناوری ، در آیین رونمایی از تازه‌های نشر دانشگاهی؛ از انتشارات کتب دانشگاهی و غیر دانشگاهی، دانشگاه آفاق خبر داد او ادامه داد: انتشارات دانشگاه آفاق ، هم در ظاهر و هم در فرآیندهای انتخاب و انتشار کتاب تغییر کرده و به سمت دقت و کیفیت بیشتر رفته است. این پیشرفت، نوید دهندۀ اطمینانی بیش از پیش به کتاب‌های این انتشارات خواهد بود. وی افزود هفته پژوهش، بهانه‌ای برای قدرشناسی و پاسداشت زحمات پژوهشگران و اساتید محقق در جای جای کشور است اما یکی از بهترین راه‌ها به نشانه قدرشناسی از تلاش‌های علمی-تحقیقاتی پژوهشگران، باز کردن راه‌ها و بسترسازی است که در ادامه راه، نتایج حاصل از تحقیقات خود را در عمل شاهد باشند که این مایه دلگرمی بیشتر برای ادامه راه خواهد بود.
در ادامه دکتر الماسی رئیس محترم بنیاد نخبگان استان به ایراد سخنرانی پرداختند. وی چهار اصل نخبه شناسی، نخبه گزینی، نخبه پروری و نخبه گماری را از اصول مهم ماموریت و چشم انداز بنیاد ملی نخبگان بر شمردند.
در ادامه این آیین رونمایی از محصولات تولید شده در دانشگاه آفاق و انتشارات دانشگاهی و کتب چاپ شده دانشگاه رونمایی شد و پژوهشگران برتر دانشگاه، معرفی و با اهدای لوح و هدایا مورد تجلیل قرار گرفتند.