انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه آفاق و اداره کل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

• به گزارش روابط عمومی دانشگاه آفاق، تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه بین دانشگاه آفاق و اداره کل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی توسط «صلاح خان احمد زاده» مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان و «رسول پیرمحمدی» رئیس دانشگاه آفاق ارومیه امضا شد.

• دکتر رسول پیرمحمدی در راستای امضای تفاهم نامه مشترک خاطر نشان کرد که امروزه دانشگاه آفاق یک دانشگاه نسل سوم و کارآفرین است. سیاست دانشگاه آفاق ارومیه دیگر مدرک گرایی نیست و بلکه گام برداشتن در مسیر مهارت آموزی و اشتغال‌زایی برای دانشجویان است.

• ایشان در پایان خاطر نشان کرد که دانشگاه آفاق آماده همکاری دو جانبه با اداره کل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی در تمامی زمینه های آموزشی، پژوهشی و مهارت آموزی می باشد.

• روابط عمومی دانشگاه آفاق