قابل توجه فارغ التحصیلان محترم

به اطلاع می رساند بعد از  اتمام تسویه حساب (تاریخ تسویه حساب) حداقل بازه زمانی انجام امورات فارغ التحصیلی، 40 روز می باشد.

مراحل و مدارک تسویه حساب فارغ التحصیلان دانشگاه آفاق
  1. اقدام به تطبیق واحد و تسویه حساب فارغ التحصیلی از سامانه در خواست دانشجویی(مدیریت درخواست)
  2.  بارگذاری مدارک تسویه به شرح ذیل :
    1.  یک سری کپی شناسنامه (تمام صفحات) و کارت ملی و کارت پایان خدمت(آقایان)
    2. فیش 1/000/000 ریالی( یکصد هزار تومان) به شماره حساب 191533348 نزد بانک رفاه کارگران بنام دانشگاه آفاق
    3. 2 قطعه عکس 4*3 جدید و به روز با پس زمینه سفید(بدون ریش تزئینی و موی تزئینی و نامتعارف برای آقایان و با حجاب کامل اسلامی برای خانم ها)
    4. کارت دانشجویی جهت ابطال(در صورت مفقودی، واریز فیش 150/000 ریال به شماره حساب فوق الذکر)
    5. گواهی ثبت پایان نامه در ایران داک،گزارش همانند جویی و فرم ارزشیابی جمعی برای مقطع کارشناسی ارشد
    6.  ترتیب تایید بخش های مختلف در سامانه مدیریت درخواستها الزامی می باشد و در صورت عدم تایید از بخش مربوطه پیگیری نمایید.
بخش فارغ التحصیلان و صدور دانشنامه-معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه 044-33486195-6 (داخلی 21)

پیرو بخشنامه وزارت علوم،تحویل اصل مدرک گواهی موقت و یا دانشنامه فقط به خود دانش آموخته با ارائه کارت ملی امکان پذیر می باشد و تحویل آن به غیر اعم از (پدر،مادر،همسر،آشنا و...)اکیدا ممنوع می باشد و در صورت داشتن وکالت نامه از دفاتر اسناد رسمی مقدور می باشد.

اخذ تاییدیه مدرک تحصیلی با عنایت به الکترونیکی شدن صدور تاییدیه مدرک تحصیلی دانشگاهها به اطلاع می رساند، کلیه دستگاه های دولتی و غیردولتی و شرکت ها می توانند با استعلام کد صحت 20 رقمی مندرج در کنار عکس (در گواهی موقت) و یا انتهای دانشنامه تحصیلی از طریق سایت https://portal.saorg.ir (منوی خدمات – استعلام کد صحت ) و یا اسکن بارکد مندرج، نسبت به اخذ تاییدیه مدرک تحصیلی به صورت آنلاین اقدام نمایند و نیازی به مراجعه حضوری به دانشگاه نمی باشد.
  • دانش آموختگانی که هنوز کد صحت دریافت ننموده اند بایستی منتظر تایید و صدور کد صحت از طریق سامانه سجاد باشند.