اولین جشنواره فرهنگی، هنری و پژوهشی صلاه با محوریت نماز و نماز جمعه مطلوب در دانشگاه آفاق

اولین جشنواره فرهنگی، هنری و پژوهشی صلاه با محوریت نماز و نماز جمعه مطلوب با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ کمی و کیفی اقامه نماز و نماز جمعه مطلوب و جهت دهی و استفاده از ظرفیت ها و استعدادهای هنری و علمی مخاطبان در نهادینه سازی فرهنگ اقامه نماز و نماز جمعه مطلوب توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آفاق ارومیه برگزار گردید.

🔸️این جشنواره در ۵ محور و ۳ بخش و ۷ رشته با مشارکت و همکاری دفتر نمایندگی محترم ولی فقیه در استان آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، مدیریت حوزه های علمیه استان آذربایجان غربی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه، ستاد اقامه نماز استان آذربایجان غربی، صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی، اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی، اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی، بسیج اساتید استان آذربایجان غربی، کانون قرآن و عترت دانشگاه آفاق و حمایت های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سطح ملی برگزار گردیده است.

▪️رئیس جشنواره: جناب آقای پروفسور پیرمحمدی ریاست دانشگاه آفاق

▪️دبیر جشنواره: جناب آقای مهندس یعقوب قیاسی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آفاق

▫️محورهای جشنواره:

۱- عوامل موثر در توسعه کمی و کیفی نماز و نماز جمعه مطلوب

۲- نقش و اثر نماز مطلوب در هویت فرد، خانواده و جامعه

۳- نقش نماز و نماز جمعه در تمدن سازی جامعه اسلامی

۴- نماز و نماز جمعه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

۵- جاذبه ها و زیبایی های اقامه نماز و نماز جمعه

▪️رشته های جشنواره:

الف) بخش پژوهشی شامل:

۱- مقاله نویسی ۲- تلخیص کتاب

ب) بخش ادبی شامل: ۱- شعر ۲- داستان نویسی

ج) بخش هنری شامل: ۱- پوستر، عکس نوشته، اینفوگرافی ۲ – موشن گرافی، انیمیشن ۳- نماهنگ (کلیپ)، نوآهنگ (پادکست)، فیلم کوتاه

🔹 شروع جشنواره و مهلت ارسال آثار از آبان ماه ۱۴۰۰ لغایت ۱۹ آذرماه بود. در ایت بازه یک ماهه تعداد ۱۵۲ اثر در رشته های پژوهشی، ادبی و هنری از جامعه اساتید، دانشجویان دانشگاهی و حوزوی و فرهنگیان به دبیرخانه ارسال گردید.

🔸آثار ارسالی توسط هیئتی از اساتید دانشگاهی و اساتید صاحب نظر ارزیابی  شدند.

بنابر تصمیم دبیرخانه جشنواره به پاس زحمات و ارزش گذاری برای تمام شرکت کنندگان در این جشنواره لوح تقدیر صادر و تقدیم شد.

🔹 در پایان مراسم میثاق نامه اولین جشنواره پژوهشی و فرهنگی صلاه قرائت شد.

🔸دبیرخانه دائمی جشنواره صلاه در دانشگاه آفاق ایجاد و بر برگزاری مستمر این جشنواره همراه با تقویت و توسعه همه جانبه آن تاکید گردید.

🔹️روابط عمومی دانشگاه آفاق