×


دسته منو: دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

کانال اساتید دانشکده کشاورزی در پیام رسان سروش
نام و نام خانوادگی لینک گروه دکتر صمد زارع https://splus.ir/joingroup/TPsGdy081O6VCoNBrj9ZHF7W دکتر لطفعلي ناصري https://splus.ir/joingroup/wefnNlZB37jOxSG80q9zETRD دکتر طيبه فربود نيا https://splus.ir/joingroup/arJXVjxnpYdLk8v7EQGg2m3R مهندس حيدرعدل دوست https://splus.ir/joingroup/8Fmazrxdh4nJMBCiHglWbLqS دکتر احمد محمود زاده https://splus.ir/joingroup/wnKZDLOfloAE5qIPkeadNi71 دکتر شهرام آرميده https://splus.ir/joingroup/rH3SwfZ7OFtGg9kjIxcCbREa مهندس مريم دنيادوست چلان https://splus.ir/joingroup/fH3IuGtkOo61AqNP9hUSmCw2 مهندس حسين گل صنم لو https://splus.ir/joingroup/XkjKWVRfgH94Z5pzLaQ2bC7o مهندس روزيتا صمدي ديزج تکيه https://splus.ir/joingroup/tfMp7wKsJU85rQ6N0gySPOuk مهندس عباس مکرم حصار https://splus.ir/joingroup/Mjxpz9UDPTBOL3t5C4gNoXIc مهندس مرضيه مبکي https://splus.ir/joingroup/IKpPdfWiXlr9nueEBoN8s3bq مهندس زماني https://splus.ir/joingroup/lX6IYMCqsO4GAzDvc9Ze0JaN مهندس هادي نيکزاد https://splus.ir/joingroup/XGQrZSqLRs31MucWm87wJ09t خانم هانيه مرادبيگي https://splus.ir/joingroup/lZKWOsMGNa39fRub2DvzowXP مهندس شاهين فريدوند https://splus.ir/joingroup/i6gVQjhnCyq0lb27duOsxIFY دکتر سحر...

انتشار : فروردین ۱۲, ۱۴۰۳ ,یکشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

مهندسی پزشکی و میکروبیولوژی
کارشناسی ناپیوسته بهداشت منشا دامی  مهندسی پزشکی مقطع کارشناسی پیوسته  زیست شناسی سلولی و مولکولی مقطع کارشناسی ارشد میکروبیولوژی مقطع کارشناسی ورودی 98 و 99 میکروبیولوژی مقطع کارشناسی ورودی 1400 به بعد

انتشار : فروردین ۱۲, ۱۴۰۳ ,یکشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

چارت گیاهپزشکی و فراورده های آن
گیاهپزشکی-بیماری شناسی مقطع کارشناسی ارشد گیاهپزشکی مقطع کارشناسی پیوسته ورودیهای بعد از 96 گیاهپزشکی مقطع کارشناسی ناپیوسته  گیاهان دارویی مقطع کارشناسی ناپیوسته ورودیهای بعد از 97

انتشار : فروردین ۱۲, ۱۴۰۳ ,یکشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

چارت علوم و صنایع غذایی
علوم و صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد ورودیهای بعد 96 علوم و صنایع غذایی مقطع کارشناسی پیوسته ورودیهای بعد 96 علوم و صنایع غذایی مقطع کارشناسی ناپیوسته علوم و صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی

انتشار : فروردین ۱۲, ۱۴۰۳ ,یکشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

سرفصل رشته ها
کارشناسي ارشد علوم و مهندسی صنايع غذايي جدید(مصوبه 94/12/09) بيماري شناسي گیاهی- جدید(مصوبه 94/12/09) زیست شناسی سلولی و مولکولی(مصوبه 95/09/07) کارشناسي علوم و مهندسی صنايع غذايي- جدید(مصوبه 94/12/09) گياهپزشکي- جدید(مصوبه 94/12/09) میکروبیولوژی(مصوبه 95/11/23) کارشناسي ناپيوسته مهندسی کشاورزی-علوم و صنايع غذايی(مصوبه 89/08/08) توليد و بهره برداري از گياهان داروئي و معطر(مصوبه 80/02/09) مهندسي کشاورزي- گياهپزشکي(مصوبه 87/11/12) مهندسی تولیدات گیاهی(مصوبه 70/10/01) کارداني ناپيوسته توليد و بهر ه برداري  گياهان داروئي و معطر (مصوبه 77/07/26)

انتشار : فروردین ۱۲, ۱۴۰۳ ,یکشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات


انتشار : فروردین ۱۱, ۱۴۰۳ ,شنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

معرفی رشته کارشناسی ارشد جنگلداری
معرفی رشته کارشناسی ارشد جنگلداری جنگل و جنگل داري مانند بسياري از رشته هايي كه به طور مستقيم با طبيعت درگير هستند در كشورهاي در حال توسعه مهجور و مظلوع واقع شده است . هنوز در كشوري مانندايران زمان بسياري نياز است تا مردم با طبيعت ، حيوانات و گياهان سرآشتي بگذارند. فرهنگ سازي در اين زمينه بسيار ضروري است و اين مطلب را مي توان به راحتي ازاخبار تلويزيون فهميد به همين خاطر و...

انتشار : فروردین ۱۱, ۱۴۰۳ ,شنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

معرفی رشته تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر
معرفی رشته تولید و بهره برداری گیاهان دارویی: این دوره از سری دوره های آموزشی کاردانی علمی کاربردی است که فارغ التحصیلان با دستیابی به دانش لازم و کسب مهارتهای علمی قادر خواهند بود در زمینه احداث و مدیریت مزرعه گیاهان دارویی و معطر و همچنین اهلی کردن و بهره برداری از محصولات فرعی جنگل ها و مراتع در زمینه گیاهان دارویی و معطر در مناطق مختلف کشور مشغول به خدمت شوند. ضرورت و اهمیت...

انتشار : فروردین ۱۱, ۱۴۰۳ ,شنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

معرفی رشته مهندسی کشاورزی – گیاهپزشکی
معرفی رشته مهندسی کشاورزی - گیاهپزشکی- مقطع کارشناسی دانش‌ گیاه‌پزشکی‌ به‌ جای‌ معالجه‌ انسان‌ به‌ حفظ‌ و معالجه‌ گیاهان‌ اعم‌ از گیاهان‌ زراعی‌، زینتی‌ و درختان‌ میوه‌ می‌پردازد و آنچه‌ که‌ گیاه‌ را رنج‌ می‌دهد و به‌ سلامت‌ آن‌ صدمه‌ می‌زند، مطالعه‌ و بررسی‌ می‌کند؛ یعنی‌دانشجوی‌ این‌ گرایش‌ با آفاتی‌ که‌ در مزرعه‌ها، انبارها، سیلوها و کشتی‌ها به‌ بخش‌های‌ مختلف‌ گیاه‌ صدمه‌ می‌زند از قبیل‌ حشرات‌، جوندگان‌ و علف‌های‌ هرز یا بیماری‌های‌ گیاهی‌ مانند قارچ‌ها،...

انتشار : فروردین ۱۱, ۱۴۰۳ ,شنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی: بخش مهمی از محصولات کشاورزی به فرآورده های قابل مصرف تبدیل شده بصورتی در می آیند که بتوان در فصول مختلف با کیفیت به مصرف کننده عرضه نمود. در غیر اینصورت قسمت عمده ای از آنها فاسد شده از بین میرود و یا بصورتی نامطلوب و درخیلی موارد مضر برای سلامت انسان ارائه می گردد. برای این کار لازم است افرادی تربیت شوند که بتوانند با توجه به...

انتشار : فروردین ۱۱, ۱۴۰۳ ,شنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات