افتخاری دیگر برای دانشگاه آفاق ارومیه

• کسب عنوان نایب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه آفاق در مسابقات فوتسال دانشگاه های منطقه 3 کشور

• تیم فوتسال دانشگاه آفاق در مرحله نهایی مسابقات با وجود اینکه چند بازیکن‌ اصلی و کلیدی این تیم محروم و یا مصدوم‌ بودند توانست نایب قهرمان این دوره از مسابقات گردد.

• در این دیدار پایانی ریاست، هیئت رئیسه و‌ کارمندان دانشگاه برای تشویق تیم‌ فوتسال دانشگاه حضور داشتند.

• روابط عمومی دانشگاه آفاق کسب این عنوان ارزشمند را به تیم‌ پر تلاش فوتسال دانشگاه، مربی و‌ سرپرست این تیم تبریک عرض می‌‌ نماید.

• اعضای تیم فوتسال دانشگاه آفاق:

*روابط عمومی دانشگاه آفاق*