مراسم اختتامیه‌ دومین دوره مسابقات ملی معماری دانشگاه آفاق ارومیه

مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات ملی معماری با موضوع طراحی یادمان شهدای سلامت همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) با حضور ریاست دانشگاه آفاق، مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی، اعضای شورای شهر ارومیه، اساتید و دانشجویان رشته معماری دانشگاه به همت دانشگاه آفاق و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، شورای شهر ارومیه، سازمان فرهنگی و اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه و دانشگاه ارومیه در محل فرهنگسرای شهرداری برگزار گردید.

• در این مراسم از میان آثار رسیده به دبیرخانه مسابقه ملی معماری سه اثر به عنوان طرح های اول تا سوم و سه اثر به عنوان آثار شایسته تقدیر انتخاب شدند.

• حضور پرشور صدا و سیما در مراسم اختتامیه و مصاحبه با معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آفاق جناب آقای مهندس قیاسی صورت پذیرفت.

• در این مراسم از دبیر علمی، دبیر اجرایی، داوران دومین دوره مسابقات ملی معماری، کمیته اجرایی و واحد روابط عمومی دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

• در پایان مراسم به پاسداشت رشادت های کادر درمان در جهبه مبارزه با ویروس منحوس کرونا از خانواده های شهدای سلامت شهر ارومیه نیز تجلیل به عمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه آفاق