اخذ مجوز باشگاه کارآفرینان نوجوان توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

موفقیتی دیگر برای دانشگاه آفاق
اخذ مجوز باشگاه کارآفرینان نوجوان توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

در جهت توسعه فعالیت های کارآفرینی و آموزش مهارت های کارآفرینانه برای نوجوانان و جوانان این مجوز از وزارت تعاون ؛ کار و رفاه اجتماعی اخذ گردید.
هدف از ایجاد این باشگاه ؛ توسعه و آموزش مهارت های نرم کارآفرینی از جمله پرسشگری؛ کنشگری ؛ تفکر پیوندی؛ هوش احساسی و شبکه سازی در بین نوجوانان و دانش آموزان مدارس استان می باشد.
معاونت پژوهشی با محوریت و توسعه مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بعد از تخصصی شدن فعالیتهای پژوهشی در چارت دانشگاه در جهت توسعه فعالیت های این معاونت در طی دو سال اخیر موفق به اخذ مجوز و راه اندازی ۴ مرکز آموزشی و پژوهشی شده است.
مرکز آموزشی همکار استاندارد؛ مرکز مشاوره شغلی؛ سامانه جستجوی شغل؛ باشگاه کارآفرینان نوجوان از جمله فعالیت های مهم و توسعه ای معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در جهت گسترش فعالیت های کارآفرینی دانشگاه بوده است.