جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آفاق برگزار گردید…

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آفاق با حضور ریاست دانشگاه آفاق، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی، اساتید و دانشجویان دانشگاه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آفاق در محل سالن آمفی تئاتر کانون بسیج برگزار گردید.

• این جشن فارغ التحصیلی با حضور باشکوه و معنوی خادمین آستان قدس رضوی (به همراه پرچم متبرک) به صورت باشکوهی برگزار شد.

• سخنرانان مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آفاق، جناب آقای دکتر پیرمحمدی ریاست دانشگاه، سردار جهانبخش فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی و نماینده کاروان زیر سایه خورشید بودند.

• در این جشن فارغ التحصیلی که ویژه دانشجویان ورودی‌های سال ۱۳۹۷ در رشته های کارشناسی پیوسته و ورودی‌های سال ۱۳۹۹ در رشته های کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد بود، از دانشجویان برتر هر رشته تقدیر به عمل آمد.

• همراه با اجرای عالی گروه سرود امیر الانبیاء، گروه تئاتر و برگزاری مسابقه جذاب برای والدین دانشجویان که توسط مجریان مراسم جناب آقای عنانی و خانم رجایی انجام‌ شد.

• در پایان مراسم تعدادی از دانشجویان ورودی‌های دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی و علوم انسانی عکس یادگاری گرفتند.

روابط عمومی دانشگاه آفاق