جلسه دفاع از پایان‌نامه امین سیروسی


زمان و محل برگزاری جلسه دفاع: ساعت: 11 صبح روز: چهارشنبه تاریخ: 1402/06/29 محل برگزاری: دانشکده کشاورزی

 

بسمه تعالی
جلسه دفاع از پایان‌نامه
موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی-غیردولتی آفاق
دانشکده      کشاورزی ومنابع طبیعی
رشته     علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی
عنوان پایان نامه:
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی عصاره بره موم بر خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی قارچ دکمه ای
اساتید راهنما:
دکتر لاله مهریار
دکتر لاله مهریار
اساتید مشاور:
دکتر شهین زمردی
اساتید داور:
خانم دکتر نساء غیبی
خانم دکتر یگانه عظیمی
نام دانشجو:
امین سیروسی
زمان و محل برگزاری  جلسه دفاع:
ساعت: 11 صبح        روز:  چهارشنبه            تاریخ: 1402/06/29
محل برگزاری: دانشکده کشاورزی
شرکت عموم علاقه‌مندان در این جلسه دفاع آزاد است.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی