شناسائی رشته‌های نیاز محور جامعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آفاق در راستای شناسائی گروه های هدف جامعه و رشته های نیاز محور، رسول پیرمحمدی رئیس دانشگاه آفاق ارومیه با صلاح خان احمدزاده مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان‌غربی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار ضمن تاکید بر افزایش شناسائی نیازهای مهارتی جامعه، در خصوص تضمین شغلی دانشجویان این دانشگاه که به کارخانجات معرفی می شوند بحث و تبادل نظر شد. پیرمحمدی عمده ی معظلات و مشکلات جامعه امروز را بیکاری نیروهای جوان دانست و عنوان کرد: مجموعه دانشگاه آفاق در تلاش است تا حوزه کارآفرینی و مهارت آموزی خود را با همه توان در جهت ایجاد اشتغال پایدار دانشجویان و مهارت آموزان خود به ثمر رساند و رسالت خود را در برنامه تحویل آموزشی به درستی انجام دهد.

در ادامه خان احمدزاده تسهیلات مشاغل خانگی و همچنین تسهیلات تبصره 16 را برای رشته های غیر از مشاغل خانگی و همچنین تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد مناسب دانست و ابراز امیدواری کرد و گفت: با حمایت از ایجاد این نوع مشاغل شاهد کاهش نرخ بیکاری جامعه که در گرو آموزش های مهارتی است، باشیم.