اطلاعیه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1402

اطلاعیه

دانشجوی گرامی ضمن آرزوی سلامتی وموفقیت، خواهشمند است به توصیه های زیر توجه فرمایید:

1. آوردن  وسیله اضافی از قبیل کیف، کتاب، جزوه، دست نوشته ،ساعت هوشمندو تلفن همراه به عنوان تخلف در جلسه امتحان محسوبمی شود

2. مندرجات کارت را به دقت مطالعه و در صورت مشاهده هر گونه مغایرت، سریعا آن را به اداره آموزش دانشکده منعکس و نتیجه را درموعد  قانونی دریافت نمایید.

3. نظر به اینکه درهای حوزه امتحان 15 دقیقه قبل از هر امتحان باز میشود، لازم است در زمان مقرر در محل امتحان حاضر شوید.

4. همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه  برای حضور موجه در محل برگزاری امتحانات، و ارائه آن به مسئولین مربوطه ضروری است.

5. لطفاً از محل برگزاری آزمون مربوط به درس خود، صحت شماره صندلی و انطباق آن با شماره پاسخ نامه و صورتجلسه امتحانی آگاهی واطمینان حاصل فرمایید.

6. تبادل لوازم التحریر، ماشین حساب، کتاب در امتحانات جزوه باز و … بین دانشجویان ممنوع است.

7. اطلاعیه های مربوط به ایام برگزاری امتحانات را حتما مطالعه و مفاد آن را رعایت فرمایید و در حفظ و نگهداری این کارت کوشا باشید.

8. تبعات ناشی از عدم توجه به توصیه های فوق و برنامه امتحانی برعهده دانشجو می باشد.

آدرس حوزه امتحانی:

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی؛ خیابان شهید دستغیب ، نرسیده به خیابان مدیریت،کوچه 29

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی