به مناسبت هفته پژوهش همایش کار آفرینی دانشگاهی با نگاهی به نمونه های موفق جهانی برگزار گردید…

همایش کار آفرینی دانشگاهی با نگاهی به نمونه های موفق جهانی با حضور مسئولین استانی و دانشگاهی، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و اعضای مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر ارومیه برگزار گردید.

مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر محمد مهدی قائمی نیا ( مشاور بین المللی نوآوری در ایران و هلند) بودند.

▪️سخنرانان کلیدی مراسم:

۱- جناب آقای پروفسور پیرمحمدی ریاست دانشگاه آفاق

۲- جناب آقای دکتر شفیعی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه ارومیه

۳- جناب آقای حسین پناهی رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر ارومیه

۴- جناب آقای دکتر محمد مهدی قائمی نیا مشاور بین المللی نو آوری در ایران و هلند

▪︎ پروفسور پیر محمدی ریاست محترم دانشگاه در این‌ مراسم بر نقش دانشگاه های اجتماعی و کار آفرین در دانشگاه های نسل ششم تاکید و اشاره‌ نمودند.

🔹 جناب آقای دکتر قائمی نیا مدرس کارگاه کار آفرینی دانشگاهی بیان نمودند که:

۱- شتاب دهنده ها نیاز به ارزیابی دارند.

۲- لازمه کار استارت آپی کار تیمی است نه کار انفرادی.

۳- برنامه شتاب دهنده های خوب پرورش مهارت های تیمی استارت آپی است که در ایران در این زمینه ضعف داریم.

▪️ایشان در پایان فرمودند که ماموریت های اصلی شتاب دهنده ها تمرکز و پرورش مهارت های تیمی استارت آپی است.

لیست تجلیل شوندگان در این همایش:

1- پژوهشگران برتر مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر ارومیه

2- پژوهشگران برتر دانشگاه آفاق ارومیه

3- دانشجویان دانشگاه آفاق که مقالات پژوهشی و پر استناد در نشریات بین المللی به چاپ رسانیده اند.

4-تجلیل از زحمات معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آفاق

🔸این مراسم به صورت حضوری در محل سالن آمفی تئاتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار گردید.