×


دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی: بخش مهمی از محصولات کشاورزی به فرآورده های قابل مصرف تبدیل شده بصورتی در می آیند که بتوان در فصول مختلف با کیفیت به مصرف کننده عرضه نمود. در غیر اینصورت قسمت عمده ای از آنها فاسد شده از بین میرود و یا بصورتی نامطلوب و درخیلی موارد مضر برای سلامت انسان ارائه می گردد. برای این کار لازم است افرادی تربیت شوند که بتوانند با توجه به...

انتشار : فروردین ۱۱, ۱۴۰۳ ,شنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات


انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

معرفی مدیران گروه
دکتر عباس مکرم حصار مدیر گروه مهندسی علوم و صنایع ارسال ایمیل دریافت رزومه دکتر فرزین اصغری ثنا مدیر گروه میکروبیولوژی و مهندسی پزشکی ارسال ایمیل دریافت رزومه

انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات


انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

معرفی رشته کارشناسی ارشد جنگلداری
معرفی رشته کارشناسی ارشد جنگلداری جنگل و جنگل داري مانند بسياري از رشته هايي كه به طور مستقيم با طبيعت درگير هستند در كشورهاي در حال توسعه مهجور و مظلوع واقع شده است . هنوز در كشوري مانندايران زمان بسياري نياز است تا مردم با طبيعت ، حيوانات و گياهان سرآشتي بگذارند. فرهنگ سازي در اين زمينه بسيار ضروري است و اين مطلب را مي توان به راحتي ازاخبار تلويزيون فهميد به همين خاطر و...

انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

گروه گیاهپزشکی
معرفی رشته کشاورزی- گیاهپزشکی معرفی رشته تولید و بهره برداری از گیاهان داروئی و معطر معرفی رشته کارشناسی ارشد جنگلداری  

انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

معرفی رشته تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر
معرفی رشته تولید و بهره برداری گیاهان دارویی: این دوره از سری دوره های آموزشی کاردانی علمی کاربردی است که فارغ التحصیلان با دستیابی به دانش لازم و کسب مهارتهای علمی قادر خواهند بود در زمینه احداث و مدیریت مزرعه گیاهان دارویی و معطر و همچنین اهلی کردن و بهره برداری از محصولات فرعی جنگل ها و مراتع در زمینه گیاهان دارویی و معطر در مناطق مختلف کشور مشغول به خدمت شوند. ضرورت و اهمیت...

انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی: بخش مهمی از محصولات کشاورزی به فرآورده های قابل مصرف تبدیل شده بصورتی در می آیند که بتوان در فصول مختلف با کیفیت به مصرف کننده عرضه نمود. در غیر اینصورت قسمت عمده ای از آنها فاسد شده از بین میرود و یا بصورتی نامطلوب و درخیلی موارد مضر برای سلامت انسان ارائه می گردد. برای این کار لازم است افرادی تربیت شوند که بتوانند با توجه به...

انتشار : اسفند ۲۴, ۱۴۰۲ ,پنجشنبه / توسط : کارشناس فناوری اطلاعات

درباره دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
      مؤسسه آموزش عالی آفاق در سال 1387 در زمینه کشاورزی با پذيرش دانشجو در دوره کارداني و کارشناسی تاسيس و با رشته های تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر- تکثیر و پرورش آبزیان با پذیرش 119 نفر دانشجو فعالیت خود را آغاز نمود. ارتقاء به دانشکده در سال 1390 با جذب رشته های فنی ، مهندسی و علوم انسانی ، دانشکده کشاورزی  به دلیل گستردگی گروههای آموزشی و تنوع رشته‌های...

انتشار : اسفند ۱۵, ۱۴۰۲ ,سه شنبه / توسط : مهدی شکاری